Jornada “Reserva de la billetera”, Binixems 19.3.2011

El  19 de  març a l’Ermita de Binixems (Alaior) es va realitzar una jornada/trobada per a seguir donant a conèixer i mantenir viu el lema Menorca, reserva de la bitlletera.

L’any 1993  la UNESCO va declarar l’illa de Menorca com a reserva de la Biosfera. Poc després des de l’Ateneu d’Alaior es va editar una ferratina juntament amb un petit manifest amb el lema “Menorca reserva de la billetera”. La ferratina i el manifest responien a una crítica sobre les polítiques exercides de les administracions públiques del moment. Per segona vegada, l’any 2007,  la ferratina va ser reeditada per la llavors existent Assemblea d’Okupes mantenint el manifest editat anys enrere.

Ara, l’any 2011, un grup de persones mos hem organitzat per realitzar aquesta jornada a Binixems. La fita era aconseguir els doblers necessaris i fer possible, per tercera vegada, una reedició de la ferratina. En aquest cas a més hem afegit a l’anterior manifest, malauradament encara vigent, una petita dosi crítica de qualcuns fets d’actualitat menorquina.

La jornada que valorem positivament i que ha assolit la fita monetària per la reedició de la ferratina, va fer xalar a una trentena de persones d’unes paelles fantàstiques per a dinar i de les activitats per fiets i fietes. Al capvespre una taula rodona, consensuà la necessitat de mantenir el contacte entre les persones i les experiències assamblearies de l’illa aixines com la creació d’aquesta pàgina que esteis consultant. L’afluència màxima de gent va concentrar-se al vespre amb les actuacions musicals.

Taula rodona en una de les estances de l’ermita de Binixems.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: