Jornada “Reserva de la Billetera”, minicrònica

El passat 31 de març es va celebrar a l’ermita de Binixems, per segon any consecutiu, una gran trobada sota el lema “Menorca reserva de la bitlletera”.

La jornada es va iniciar al migdia, amb unes delicioses paelles veganes que vam disfrutar grans i petits. A mitja tarda un nombrós públic es reuní per reflexionar i debatir sobre l’actual situació de crisi social i mediambiental que pateix l’illa, les seves conseqüències i les possibles alternatives per fer-hi front. Els concerts de grups tan mítics com els Ullastres o Puaj van posar el punt festiu i final a una jornada intensa i molt enriquidora.

Taula rodona a Binixems

One response to “Jornada “Reserva de la Billetera”, minicrònica

  1. Fae Mai 21, 2012 a les 3:59 pm

    Segun unos estudios de National Geographic los mnqernuieos son el eslabon perdido entre el mono y el hombre, estuvo un grupo de cientificos estudiando a fondo a los tipicos mnqernuieos, y llegaron a la conclusion de que al vivir en un lugar tan aislado, no han evolucionado al mismo ritmo que el resto de la especie, vamos que se puede decir que los mnqernuieos estan mas proximos al mono que al hombre, proximamente saldra un articulo en la revista MUY INTERESANTE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: