NOVES AMENACES URBANÍSTIQUES SOBRE MENORCA

Vídeo. Espais emblemàtics com els barrancs del sud, Macarella, Llucalari o Tirant, es volen desprotegir des del punt de vista urbanístic. També els camps de golf, a partir d’ara, vindran amb urbanització afegida, sense cap regulació d’aigües depurades ni altres aspectes, i es podran atorgar per decisió unipersonal del Conseller de Territori.

S’han eliminat les garanties d’aigua potable per les poblacions existents, a fi de no tenir traves per autoritzar noves urbanitzacions. S’està emprant l’excusa de la crisi per donar llum verda a projectes que seran molt lesius per als interessos generals.

És molt necessari que ltothom estigui assabentat de les amenaces urbanístiques que es volen dur a terme a Menorca. Per això hem fet aquest vídeo adjunt, que mostra i explica amb detall el contingut dels nous textos normatius. Requereix dedicar-hi una estona, però Menorca s’ho mereix.

Si alguna organització o col·lectiu té interès en oferir una xerrada pública com aquesta, no dubteu a contactar amb el GOB.

 

www.gobmenorca.com

Projecte Reforma PTI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: