agost 2011

Durant tot l’estiu la premsa ens ha bombardejat amb notícies sobre el suposat problema de la massificació a Menorca: la carretera general saturada de vehicles, els aparcaments de les platges a reventar, turistes que es queden sense plaça als hotels o sense poder llogar un cotxe,… I l’única sol·lució que es troba és ampliar infraestructures que segueixin destruint l’illa i consumint territori i recursos, com aquests fossin il·limitats. Es magnifica un “problema” que, com a molt, es dóna un mes a l’any i immediatament ens donen l’únic remei possible, erigit en una veritat inqüestionable: s’ha de seguir creixent. O aquesta gent que controla el poder no saben el que es fan (?) o ens estan portant cap el desastre de manera conscient i premeditada amb l’única finalitat de plenar-se la bitlletera. Qualsevol que pensi només un moment amb el cap i no amb la butxaca se n’adonarà que no podem estar fent carreteres, polígons industrials o urbanitzacions eternament. El concepte de creixement sostenible és una contradicció en si mateix i parlar de capitalisme “verd” és com parlar d’un lleó vegetarià.

S’OBRE EL CAMÍ DE L’AUTOVIA, una “gran prioritat” per a Menorca (o per a alguns menorquins).

(L’autopista d’Eïvissa, un gran exemple a seguir de destrucció salvatge del territori)

LES PLATGES VERGES AVIAT SERAN UNA POSTAL DEL PASSAT

CAMÍ DE CAVALLS: LA NATURA CONVERTIDA EN PARC TEMÀTIC

EL POBLE MENORQUÍ DEMANA A CRITS MÉS CAMPS DE GOLF I HOTELS DE LUXE (?)

CONSTANT ALARMISME EN EL SECTOR TURÍSTIC. Pels agents turístics la temporada sempre va malament, de manera que quedin justificades les subvencions públiques al sector i l’augment de les infraestructures.

MENORCA S.A.

UNA PASSA MÉS PER ACABAR D’ENFONSAR EL PETIT COMERÇ i plenar una mica més la butxaca del propietari de la cadena, Juan Roig qu,  mesquí, només té una fortuna personal declarada de 2.080 milions d’euros.

http://supermercatsnogracies.wordpress.com/

I QUI VIGILA ALS QUE ET VIGILEN?

CON LA IGLESIA (Y CON EL pp) HEMOS TOPADO

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: